Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Moderne fantasy RPG gaat deze kerst van start, meld je nu aan!

  • Kanya

    Beste mensen!

    Ik ben op zoek naar mensen van 18 jr en ouder die ervaring hebben met het schrijven van verhalen en die het eens leuk zouden vinden om dit in groepsverband te doen. Het betreft een fantasy/horror waarin je een hoop vrijheid krijgt in het ontwikkelen van het verhaal. De website zal 25 of 26 december de lucht in gaan.

    Het minimaal aantal mensen dat nodig is is 4, het maximale aantal is 10. Wees er dus snel bij!

    De website biedt ruimte tot het creeeren van Mini RPG's en er is altijd ruimte voor het openen van meerdere serieuze RPG verhalen in welke gewenste stijl dan ook, mocht hier vraag naar zijn. Kortom: Voldoende ruimte om je fantasie de vrije loop te laten gaan en samen lol te hebben.

    Interesse? De website is: http://z13.invisionfree.com/RPGDome . We zijn voornamelijk nog op zoek naar mannen, maar vrouwen zijn ook zeer welkom!

    Groetjes Xyris

  • Kanya

    Mijn excuses, het kopieren van de website is niet helemaal goed gegaan, dit moet zijn: http://z13.invisionfree.com/RPGDome . Bedankt!